Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Jednoduché a téměř bezpracné rybí jídlo vhodné na využití zbytků ryb. Ovšem chutově žádný zvláštní zážitek.
Rybu nakrájejte na kousky a dejte je do pomalého hrnce. V misce smíchejte ostatní zbylé složky a nalejte je na rybu v hrnci. Vařte pod pokličkou na LOW asi 2-3 hodiny - záleží na druhu ryb.
Recept je z kategorií: Maso Ryby
Rýže a pivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ryba s citronovo-hořčicovou omáčkou v pomalém hrnci
Netřeba se omlouvat…




Já ti totiž prozradím, že bývám podobný střelec, jako ty
Kolikrát jen tak něco přelítnu očima a aniž bych „koukla mezi řádky“, taky „vystřelím“
Takže v pohodě a navíc: nejsem urážlivý tvor… a pokud je třeba, umím uznat i omyl. No, a v opačném případě se místo hádky snažím vysvětlit věc z mého pohledu…
Navíc omluvu dlužím i já: byla jsem v odpovědi pro tebe docela rýpavá, ač se tomu vždy raději snažím vyhnout, takže i já se omlouvám
Můžu si za to sama: měla jsem se doslovně vyjádřit už v prvním komentáři a nemuselo dojít k tomuto nedorozumnění
já to tušila, ani to „f“

Jo, jo, Ejo, může být i „f“

Zuzka1973,


omlouvám se
…s tou třetí Grácií jsem se, s grácií sobě vlastní, evidentně spletl
Casino, kdybys četl můj příspěvek pořádně, píši:
Rozhodně bych ho nedělala 3 hodiny… tři hodiny nedusím ani kapra vcelku
Je tam snad někde napsáno, že jsou ty tři hodiny povinné? Naopak: autor píše: záleží na druhu ryb…
No, a já si ten „tip na rychlovku“ převzala s ohledem na čas zpracování obyčejného file… což (znovu opakuju) - opravdu rychlovka je!
Místo nimrání se ve slovíčkaření by sis měl najít něco smysluplnějšího, nebo se alespoň naučit pořádně číst
EDIT: Jo, můžeš namítnout, že jde o recept do speciálního hrnce… tak raději i předem odpovím: Nikde jsem nenalezla zmínku, že použití toho hrnce je povinné
Já ho ani nemám… proto musím předem počítat s klasickou úpravou, která pod pokličkou na pořádné pánvi vážně i nadále zůstává rychlovkou, zvlášť, když opravdu hodlám použít obyčejné file…
Více nemám co dodat… ale netušila jsem, že zde je striktně přikázané doslovné dodržování v návodu
A jistě mu je i fuk, jak dlouho
to budu dusit…
Myslím, že autorovi je fuk, jestli to uvařím ve stejné nádobě jako on, nebo v jiné
Tak nevím, proč to tak moc leží na srdci tobě?
Příspěvek upraven 12.05.12 v 09:35
to přeci je
a občas ji dělám…rybku osolím pokapu
citronovou šťávou, hodím na pánev s oliváčem, pár minutek po každé
straně,rybku přendám na talíř, výpek odvařím trochou bílého vína,
přidám dijonskou hořčici, minutku provařím, přeleju rybku na talíři,
přihodím trochu nějakého zeleného lupení a je hotovo, je to fakt rychlé


Makronky, to písmenko v posledním slůvku myslíš jako jaké…f ???
Na Labu je pár kolegyní které mají dar vyjadřovat se půvabně v náznacích a přitom humorně. Myslím, že Zuzka1973 je třetí Grácie


Kdo jiný by u jídla jehož příprava trvá 3 hodiny napsal: Mně to náhodou jako rychlovka přijde jako dobrý tip…
No, jen doufám, že autorka této slovní hříčky si ponechá jakousi tajemnost a nebude vysvětlovat, jak je to s absencí písmenka v posledním slůvku…
…
A tento recept?
Každý můžeme mít někdy slabší chvilku…
Mně to náhodou jako rychlovka přijde jako dobrý tip…


Zvlášť třeba pro mně, protože podle ingrediencí bych mohla mít jistotu, že to sní i ostatní z rodiny - dostat do nich file je nadlidský úkon, jenže mi ho pořád vozí teta po celých balíkách
Zatím jediné, jak jsem to do nich nacpala, tak byly karboše nebo na zázvoru nebo kari, jinak ho nesní
A toto bych právě tipla, že by mi mohlo pomoct zase kus do nich dostat tak, aby neremcali
717 příspěvků 11.5.12 12:09
Já jsem fakticky cekal ze nekdo bude reagovat jako Parles. Recept jsem zverejnil protoze je velmi jednoduchý, ryba takto upravená dobrá je. Jen jsem nechtel aby nekdo cekal ze je to extra zvlástní jídlo. Zádnou normu receptu nemám, jsou mesíce kdy Labuzníka vubec neotevru.
Nemohu ríct ze by se to nepovedlo a delal jsem to dvakrát. Je to tak jednoduché ze se to proste nemuze nepodarit.
Recepty mi nedocházejí, mám celé spousty receptu, zvlást na pomalý hrnec. Problém je v tom, ze v mnoha zemích, jako treba v Cesku, se ingredience nedají sehnat. Proto recepty nehodlám zverejnovat.
Parlesi dekuji za uzitecnou kritiku a slibuji mu ze se budu snazit polepsit!
Spiser.
No to mě tedy dostalo! Pokud to není chuťově žádný zvláštní zážitek, tak tedy Spisere nechápu, co tě pudí, abys to sem vložil. Máš tady plno výborných receptů a teď tohle! Taky se mi občas něco nepovede, ale to si nechávám pro sebe. Nebo máš nějakou normu na počet vložených receptů a ty dobré už ti docházejí?