Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Motto: Jak říkával můj manžel - hranice mezi mojí nechutně optimistickou povahou a blbostí je někdy velmi nezřetelná...
Oblíbené kuchyně: Bulharská Česká Chorvatská Francouzská Indická Italská Jordánská Libanonská Maďarská Syrská Turecká
30.6.19 09:47
Líbí se mi Uvaření se již líbí 3 labužníkům21.5.19 11:40
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům18.11.18 10:42
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkům15.8.18 17:08
Líbí se mi Uvaření se již líbí 1 labužníkovi10.8.18 14:01
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkům28.7.18 17:48
Řepa na kostičky vařená doměkka, aby vznikl silný vývar z řepy. Do
vychladlého okurka na kostičky, kopr, dochutit, místo smetany kefír.
Moc dobré…
Nejdou vkládat fotky
27.6.18 15:38
Skvělé…
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům2.6.18 11:43
Tentokrát znovu " na zakázku". Tentokrát klasická dortová forma. Vše
stejné, do části krému na promazání trochu malin, navrch maliny, plátky
mandlí a citronové želé.....
Ten korpus je opravdu výborný
1.6.18 21:37
Po náročném dni se mi už moc nechtělo, ale přece jen jsem si stoupla
k plotně a - v bříšku jako v pokojíčku, únava je skoro pryč.....
Foceno už v umělém osvětlení, hlívu jsem úmyslně krájela na
větší kusy.
26.5.18 14:57
Ještě foto z boku…
Líbí se mi Uvaření se již líbí 3 labužníkům29.4.18 15:28
Možná jsem tam dala papriky trochu víc…ale i tak…moc dobré.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům28.4.18 13:32
Líbí se mi Uvaření se již líbí 1 labužníkovi18.4.18 12:19
Špenát nedušený, jen přelitý vařící vodou a hned zchlazený a vyždímaný. Sýr a česnek v omeletě dochutí dostatečně.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům15.4.18 15:48
Hodně se to podobá - ale není to úplně stejné, já podle receptu z Hrnce v hlavě na Kung pao. Hodnotím oba recepty, ten Habáněte bude taky dobrý…
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkům14.4.18 12:22
Sezóna je tu!! Žervé, vajíčka natvrdo, česnek medvědí, špetka soli a maličko plnotučné hořčice. Jednodušší už to být nemůže…
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům11.3.18 07:25
Comment spíše k Birkanině uvaření…Brambory v této roční době
nepotřebují až tak sofistikovanou péči - nastrouhat na velkých slzách, do
cedníku, osolit, nechat trochu vykapat, okořenit česnekem, majoránkou,
pepřem. Na pánvi rozehřát maličko oleje, „těsto“ rozetřít do tenké
vrstvy a čekat, musí se úplně spojit před otočením, jinak se potrhá.
Naplněné kysaným zelím.
Přiznám se, že jsem nikdy nepochopila, proč bych měla přidávat vejce,
mouku, mléko…Asi dělám rösti po česku…