Recept Cioppino v pomalém hrnci

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Cioppino v pomalém hrnci

Postup

V pomalém hrnci smíchejte rybu, zeleninu, cesnek, rajskou omácku,
vývar a korení.
Varte zakryté na LOW 10-12 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této doby. 30 minut pred koncem prepnete hrnec na HIGH a vmíchejte do nej krevety a krabí maso.
Na talírích posypte petrzelkou.

Tip: Místo krabího masa pouzijte jiné morské zivocichy, treba musle hrebenatky, jiný druh krevet a podobne.

Recept je z kategorií: Mořští živočichové


Reklama

Nahlásit recept

  • 12.04.08 vloženo
  • 5674x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-12 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g bílé ryby bez kostí a kuze, nakrájené na kostky
  • ca. 200-250 ml zampionu, nakrájených na plátky
  • 2 karotky, nakrájené na plátky
  • 1 zelený paprikový lusk, nakrájený na kosticky
  • 1 KL rozetreného cesneku
  • ca. 420 ml rajské omácky
  • 400 ml hovezího vývaru
  • 1 KL soli
  • 1/4 KL mletého pepre
  • ½ KL dobromysli
  • 200 ml varených slávek
  • 250 ml varených vyloupaných krevet
  • 150 ml vareného krabího masa
  • nakrájená petrzelka

Doporučená příloha

  • Chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Cioppino v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pomerančová zmrzlina


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz