Recept Cioppino v pomalém hrnci

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Cioppino v pomalém hrnci

Postup

V pomalém hrnci smíchejte rybu, zeleninu, cesnek, rajskou omácku,
vývar a korení.
Varte zakryté na LOW 10-12 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této doby. 30 minut pred koncem prepnete hrnec na HIGH a vmíchejte do nej krevety a krabí maso.
Na talírích posypte petrzelkou.

Tip: Místo krabího masa pouzijte jiné morské zivocichy, treba musle hrebenatky, jiný druh krevet a podobne.

Recept je z kategorií: Mořští živočichové

Nahlásit recept

  • 12.04.08 vloženo
  • 5714x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-12 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g bílé ryby bez kostí a kuze, nakrájené na kostky
  • ca. 200-250 ml zampionu, nakrájených na plátky
  • 2 karotky, nakrájené na plátky
  • 1 zelený paprikový lusk, nakrájený na kosticky
  • 1 KL rozetreného cesneku
  • ca. 420 ml rajské omácky
  • 400 ml hovezího vývaru
  • 1 KL soli
  • 1/4 KL mletého pepre
  • ½ KL dobromysli
  • 200 ml varených slávek
  • 250 ml varených vyloupaných krevet
  • 150 ml vareného krabího masa
  • nakrájená petrzelka

Doporučená příloha

  • Chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Cioppino v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Květáková polévka

Nejlepší recepty

Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz