Recept Cioppino v pomalém hrnci

spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Cioppino v pomalém hrnci

Postup

V pomalém hrnci smíchejte rybu, zeleninu, cesnek, rajskou omácku, vývar a korení. Varte zakryté na LOW 10-12 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této doby. 30 minut pred koncem prepnete hrnec na HIGH a vmíchejte do nej krevety a krabí maso. Na talírích posypte petrzelkou. Tip: Místo krabího masa pouzijte jiné morské zivocichy, treba musle hrebenatky, jiný druh krevet a podobne.

Recept je z kategorií: Mořští živočichové

Nahlásit recept

  • 12.04.08 vloženo
  • 6357x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-12 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g bílé ryby bez kostí a kuze, nakrájené na kostky
  • ca. 200-250 ml zampionu, nakrájených na plátky
  • 2 karotky, nakrájené na plátky
  • 1 zelený paprikový lusk, nakrájený na kosticky
  • 1 KL rozetreného cesneku
  • ca. 420 ml rajské omácky
  • 400 ml hovezího vývaru
  • 1 KL soli
  • 1/4 KL mletého pepre
  • ½ KL dobromysli
  • 200 ml varených slávek
  • 250 ml varených vyloupaných krevet
  • 150 ml vareného krabího masa
  • nakrájená petrzelka

Doporučená příloha

  • Chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Cioppino v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz