Recept Pangasius s hořčicovo-koprovou omáčkou

parles Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pangasius s hořčicovo-koprovou omáčkou

Úvod

Pangas je ryba, která sama o sobě chutí moc neoplývá a tak je vhodné nějaké chutě přidat. Omáčka je samozřejmě vhodná i na jiné ryby.

Postup

Ryby osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Přebytečnou mouku oklepeme a osmažíme po obou stranách dozlatova. V rendlíku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli do sklovita, přidáme mouku a uděláme světlou jíšku, kterou za stálého míchání rozředíme studenou vodou. Uvedeme do varu, přidáme instantní vývar, nebo kostku a dobře provaříme, nejméně 5 minut. Potom vmícháme hořčici, dosolíme, vmícháme sušené drhnuté výhonky kopru a ještě necháme přejít var. Podle chuti je možno dokyselit citronovou šťávou, nebo přidat hořčici.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 17.04.12 vloženo
  • 3481x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 4 filety z pangase
  • sůl
  • pepř drcený
  • mouka hladká
  • olej
  • 1 malá cibule
  • voda
  • 2 kl instantního zeleninového vývaru
  • 2 pl hořčice plnotučné
  • 1 až 2 kl sušeného kopru
  • citronová šťáva

Doporučená příloha

  • vařené brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

parles 17.4.12 15:04

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Pangasius s hořčicovo-koprovou omáčkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Květáková polévka

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Reveňový koláč Reveňový koláč
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz