Recept Treska s hořčicovou omáčkou II

spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Treska s hořčicovou omáčkou II

Postup

Rybí filety nakrájejte na 2 cm cm velké kostky. Pokapejte je citronovou stávou, osolte, opeprete a obalte je v mouce. Na teflonové pánvi rozehrejte máslo a na nem opékejte brambory az jsou chrupavé. Asi 10 minut. Vyjmete je z pánve, na pánev dejte olej a na nem opecte opatrne rybu do zlatova. V kastrolku svarte smetanu, horcici a hrásek. Omácku nalejte na rybu, pridejte brambory, kopr, vse opatrne promíchejte a prohrejte. Dochutte solí a peprem a podávejte prímo z pánve. Tip: Kopr nahradte rerichou, pazitkou nebo petrzelkou.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 04.07.07 vloženo
  • 5407x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g trescích filetu
  • 2 PL citronové stávy
  • sul
  • pepr
  • 4 PL mouky
  • 500 g oskrábaných brambor nakrájených na plátky
  • 3 PL másla
  • 3 PL oleje
  • 250 ml smetany 13%
  • 2 PL horcice
  • 150 g hrásku
  • ½ svazku kopru, jemne nakrájeného

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Treska s hořčicovou omáčkou II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz