Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybí filety nakrájejte na 2 cm cm velké kostky. Pokapejte je citronovou stávou, osolte, opeprete a obalte je v mouce. Na teflonové pánvi rozehrejte máslo a na nem opékejte brambory az jsou chrupavé. Asi 10 minut. Vyjmete je z pánve, na pánev dejte olej a na nem opecte opatrne rybu do zlatova. V kastrolku svarte smetanu, horcici a hrásek. Omácku nalejte na rybu, pridejte brambory, kopr, vse opatrne promíchejte a prohrejte. Dochutte solí a peprem a podávejte prímo z pánve. Tip: Kopr nahradte rerichou, pazitkou nebo petrzelkou.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Treska s hořčicovou omáčkou II