Recept Treska v hořčicové omáčce

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Troubu rozehřejeme na 220 °C. Tresčí filé opláchneme studenou vodou, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Zapékací mísu vytřeme máslem. V rozpuštěném másle osmažíme mouku dozlatova, za stálého míchání přiléváme mléko a vzniklý bešamel několik minut povaříme. Omáčku ochutíme hořčicí, solí, pepřem, muškátovým oříškem a petrželkou. Rybí filé osolíme, vložíme do zapékací miskya posypeme paprikou. Rybu zalijeme omáčkou a obložíme kousky másla. Pečeme asi 15 minut. Podle chuti ozdobíme kolečky citronu a zelenou petrželkou.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 4518x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g filé z tresky
  • 1 citron
  • lžíce mouky
  • 2,5dl mléka
  • 2 lžíce hořčice
  • lžíce nasekané petrželky
  • máslo na vymazání misky
  • sůl
  • pepř
  • muškátový oříšek
  • sladká paprika

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Treska v hořčicové omáčce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz