Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Rybka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V mise rozmichame vejce s ostatnimi ingrediencemi a do teto marinady vlozime nakrajena kureci prsa (neni potreba naklepavat). Promichame, aby vsechno maso bylo obalene marinadou, pokud mame vic masa, pripravime marinadu z vice vajec a umerne tomu pridame ostatni ingr. Nechame ulezet prikryte aspon hodinu v chladu. Rizky obalujeme ve strouhance a hned smazime.
Recept je z kategorií: Drůbež
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
26.1.15 15:01
Naložila jsem dvoje kuřecí prsa a pár menších plátků krůtího,
které mi zbyly jako odřezky z většího kusu použitého na něco
jiného.
Je to výborné!
Ta zázvorovo-citronová chuť je pohádka
Měli jsme k nim v troubě pečené drobné brambůrky potřené směsí
oleje, soli, česneku, zázvoru a špetky kurkumy…
22.1.15 20:09
Marináda stačila na tři kuřecí prsa, přidala jsem lžíci solamylu a
lžičku ústřicové omáčky, prsa byla naložena asi šest hodin, obalena ve
strouhance a krátce osmažena. Jsou výborná příloha - http://www.labuznik.cz/…msky-zpusob/
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kureci rizky marinovane v cesneku, zazvoru, citronu
@birkana - jj, vím… už jsem četla… Je smutné, že nejsou schopni udělat něco pro uživatele…
Ale to víš: web jako zdroj z příjmů z reklam - to je holt na prvním místě… Na uživatele se nekouká…
Ale spíš mě fascinuje, že ti inzerenti jsou ochotni zaplatit si svoji reklamu na webu, který evidentně dělá vše pro to, aby odešel i ten zbytek uživatelů…
Já, kdybych si měla někde zaplatit za reklamu, tak první, co bude, tak si ověřím, jak ten web funguje…
Tady bych ji nechtěla ani zadarmo… škoda času s instalací baneru…
Jak píšu: nebýt receptů, které tu mám uložené k vyzkoušení a hrstky vás, kdo ještě zbývá, tak bych se nevracela, ale dál bych chodila opět pouze „potichu“… Ale nedalo mi to…
Tak uvidíme, zda se něco pohne, ale pochybuji, na pohádky už nevěřím a na zázraky teprv ne…
@Zuzka1973, také tady drahný čas já a několik dalších čekáme na znovuoživení Deníčků. Zatím je ticho po pěšině a tvůrci patrně tiše doufají, že to vyšumí… (viz poslední příspěvek Diskuse
)
Příspěvek upraven 27.01.15 v 12:25
@goralka - pokusím se vydržet… je tu plno receptů, které mám v plánu vyzkoušet… Snad mě zase neodradí ten způsob vedení tohoto webu.
Než jsem se na čas vytratila, myslela jsem, že aspoň něco se změní a ono vůbec nic, ani pořádek v těch fotkách neudělali…
Už kolikrát jsem tehdy psala, že prioritu by mělo mít autorské foto (kolikrát je totiž v receptu zmínka: „viz. foto“) a když se to tu pak samo přehodí, tak málokoho napadne hledat jiné foto, než to momentálně aktuální…
A u receptů bez fota by mělo mít prioritu první uvaření či pak foto na přání autora… Ale autora, ne systému…
Třeba zde: Daduujina fotka je barevná, svěží, nádherně nafocená… Ale systém tam bez varování prskne moje foto, které se předchozímu absolutně nemůže vyrovnat. (V létě mi „oslepl“ foťák a jsem nucena vše fotit naslepo, nejde ten display, a vše v jednom univerzálním nastavení, takže hoooodně dlouho ode mě nebude moc kvalitní foto k mání, na nový fotoaparát se asi jen tak nezmůžu.)
273 příspěvků 26.1.15 22:39
Zuzka vitaja neodchádzaj, chýbaš tu.
To pořád ještě nejsou v pořádku ty „škatulata hejbejte se“ s fotkami?
Proč zmizela Daduujina fotka? Je daleko hezčí než moje a více se hodí na titulku…
Tak to se za tu dobu, co jsem sem nechodila, nezměnilo jistě ani nic jiného… No… ale co jsem čekala, že?

4813 příspěvků 25.1.09 03:43
Přidejte do marinády jenom pár plátků. Snadno se z marinády vyloví.
Tímto způsobem přidávám zázvor i do asijského vaření.
59 příspěvků 25.1.09 03:43
Díky za radu,vyzkouším s čerstvým zázvorem.určitě to bude ještě lepší.Hezký den,J.
54 příspěvků 27.4.10 08:19
dekuji za vyzkouseni receptu, mam radost, ze chutnalo:-)
pokud pouzijes priste cerstvy zazvor a budes marinovat pres noc, staci mensi mnozstvi nez je uvedeno v receptu. Cerstvy zazvor je hodne pikantni a nalezi se, ja s timhle mnozstvim marinuji jen par hodin.
59 příspěvků 25.1.09 03:43
Řízečky byly opravdu vynikající,tak tak jsem stačila uchutnat…Příště zkusím čerstvý závor.Přiznám se,že jsem ho ještě nikdy nekoupila,ale polepším se!Taky jsem do teď vařila tradičně a teď občas předhodím nějakou inovaci.Manžel kupodivu nic nenamítá,pokud to alespoň trošku voní masem…hezký večer,J
54 příspěvků 25.1.09 03:43
děkuji za inspiraci. U nás se vařilo hodně tradičně, ale teď nás začínají nové chutě lákat. Zkusíme.
59 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak,řízečky se marinují v lednici.Přidala jsem podle MI-LANA trochu bílého vína.
Zázvor jsem dala sypký,jelikož čerstvý nemám.Zítra budu smažit,myslím že to bude dobrota.J
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Tedy toto se mi líbí! Možná bych zkusil přidat ještě trochu bílého vína a nechal v marinádě přes noc… ale stejně - ten čerstvý zázvor, česnek, citrón - moc pěkně vypadající kombinace! Úplně mám na to chuť…