Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
danda Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso nakrájejte na kostky a obalte v mouce. Na 1 lžíci másla a 2 lžících oleje nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso a orestujte. Osolte, opepřete, přidejte lžíci octa a do výše 1cm zalijte vínem. Podlijte jedním hrnkem zeleninového vývaru a vařte asi 20 minut na mírném ohni. Přidejte na kostky nakrájená jablka, vařte 10 minut, přidejte hroznové víno a povařte ještě 5 minut, aby se chutě propojily. 1 porce = 463 kcal La Cucina Italiana září 2007
Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso
rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové maso s jablky a hroznovým vínem
5068 příspěvků 29.8.12 23:16
Ejo, nemas za co
Dobru chut
a dobre to urcite bolo ked to je od
Danda.. 
No, Jol, tady to asi úplně sezonní není, možná trochu později. Ale - děkuji za vytažení receptu. Moc dobré, hrozny byly jen bílé, takže vizuálně to nebylo ono, místo vepřového krůtí prso. Ale
Chvíli mne to svádělo tam rozemnout ocásek
sušené papričky, ale neudělala jsem to a udělala jsem dobře. POkud máte
hodně sladké balsamico, doporučuji kyselejší jablka. Rýže určitě jako
příloha -ale já jsem si do dala jen tak. Doporučuji.
5068 příspěvků 28.8.12 23:04
..a daco vonave sezonne
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Zkusil jsem - můj odhad již z četby receptu, že to bude nádhera, se skutečně naplnil - kamarádky i kamarádi byli nadšeni, já také (poznámka: bylo to nejspíše trochu odlišné, neb víno hroznové bylo použito nikoli z klasické sklizně, ale z supermarketu - ale také, co koncem prosince nalézt, ne?).
2302 příspěvků 25.1.09 03:43
Jé, ten skleník ti závidím. V neděli to bude na oběd
podzimní sklizeň jablek ve sklepě a ve skleníku stále spousta vína, ale patří to k podzimu, zvlášť k tak nevlídnému letošnímu, fuj, je tady u nás strašlivě ohavně a chlap musel stejně na své páteční do hospody, asi bude půlnoční grog
2302 příspěvků 25.1.09 03:43
Fajn recept, Dando, jak jsou k masu jablka, tak jsem k neudržení.
určitě to bude dobré z jakéhokoliv masa, však jsem na tebe zase myslela při -cmrndání-:-) octu i vína, těch pár dní uteče jako voda…:-)))))))
546 příspěvků 25.1.09 03:43
kde jsi to vzala!!! To je NÁDHERA! Zkusil bych to i s telecím nebo roštěnkou, ovšem to kolem toho masa - no super. Škoda, že příštích čtrnáct dnů nebudu mít šanci to ozkoušet…
foto