Lyduska

Motto: http://news.stanford.edu/news/2005/june15/jobs-061505.html

Ikonka uživatele Lyduska
Score: 0 Registrován od: 21.02.08, naposledy on-line včera v 21:43
Počet příspěvků v diskuzích: 414 Norsko
Jsem pokročilý kuchař

Oblíbené kuchyně: Italská

 

Rozteky s tofu

Odkaz na uvaření

Lyduska 20.3.22 09:00

Tieto rohlíky sú výborné. Tentokrát som použila syr Feta (dala som 200 g syra, 2 dl mlieka a pridala 2 PL múky). Posypané čiernym sezamom. Upiekla som dva plechy (36 ks) rohlíkov.

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Vaječná pomazánka s ředkvičkami

Odkaz na uvaření

Lyduska 20.3.22 08:58

Namiesto pažítky petržlenová vňať.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Dušené kuře po maďarsku - Pörkölt csirke

Odkaz na uvaření

Lyduska 19.3.22 14:49

Odchylka od receptu: najskôr som dala opražiť trochu slaniny a na tuku zo slaniny som opražila cibuľu. Inak podľa receptu.
Veľmi chutné.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Vajíčková pomazánka s avokádom

Odkaz na uvaření

Lyduska 16.3.22 08:47

Vynechala som syr a pridala som nakrájanú jarnú cibuľku.

Krémová česnečka

Odkaz na uvaření

Lyduska 12.3.22 10:43

Použila som vlastnoručne nazbierané a zavarené podpňovky. Zavárala som podľa receptu „https://varecha.pravda.sk/recepty/huby-zavarane-na-prirodno-bez-nalevu/32691-recept.html“.
Smotana šľahačková 38 %.
Výborná polievka.

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Lahůdkový salát ala humr

Odkaz na uvaření

Lyduska 10.3.22 18:08

Jednoduchý a chutný šalát.

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Pečená sárma

Odkaz na uvaření

Lyduska 27.2.22 13:11

Namiesto vegety som použila ekologický zeleninový bujón.
Jeden pekáč s naplnenými listami som zaliala omáčkou na cestoviny Arrabiata rozriedenou s vodou (350 g hotovej omáčky som doplnila vodou na 500 ml).
Druhý pekáč som zaliala paradajkovým pretlakom rozriedeným s vodou (140 g pretlaku som doplnila vodou na 500 ml).

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Vařené uzené koleno

Odkaz na uvaření

Lyduska 13.2.22 06:13

Bez Masoxu. Varila som v obyčajnom hrnci, pokiaľ mäso nebolo mäkké tak, že sa oddeľovalo od kosti. Mäso je šťavnaté, výborné.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Venoušův nakládaný hermelín

Odkaz na uvaření

Lyduska 8.2.22 10:21

Použité syry Raudberg a Solglad. Zaliate arašidovým olejom. Odležané osem dní. Výborné.

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Treska v karí

Odkaz na uvaření

Lyduska 5.2.22 19:50

Dva kúsky tresky (Skrei) spolu vážili 600 g. Dala som 1,5 väčšej cibule, 50 g masla a primerane kari.
Piekla som v rúre.

Podlievať netreba. Tekutiny sa vytvorí dosť.

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Jáhly s lilkem a nivou

Odkaz na uvaření

Lyduska 31.1.22 06:35

Zaujímavé. Použitý syr: Saint Agur https://en.wikipedia.org/…nt_Agur_Blue

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi
Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 35 Další »
Napsat uživateli Lyduska zprávu   Přidat uživatele Lyduska do přátel

Přátelé uživatele

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Selská pivní polévka Selská pivní polévka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz