Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybí filety rozmelnete v robotu nebo je rozemelte dvakrát v masovém strojku. Vmíchejte do nich vejce, jedno za druhým. Pridejte smetanu, estragon a ochutte solí a peprem. Nechte odpocinout 1-2 hodiny. Rybí smes dejte do podlouhlé, tukem vymazané formy, uhladte povrch a zakryjte mikrofolií. Vlnte na 600 W 8 minut a potom na 850 W ca. 4 minuty. Nechte zchládnout. Do creme fraiche vmíchejte jemne nakrájenou petrzelku a pazitku a ochutte solí, peprem a evt. citronovou stávou. Pastiku nakrájejte na plátky a podávejte s tímto dressingem a bagetou.
Recept je z kategorií: Ryby
Bageta
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rybí paštika s estragonem v mikrovlnné troubě