Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Z rozmrazeného spenátu vymackejte vodu. Rozlozte jej do tukem vymazaného pekáce. Rybí filety osolte, opeprete a srolujte je. Rozlozte je na spenát v pekáci. V kastrole rozehrejte máslo a na nem orestujte cibuli do sklovata. Popraste ji moukou a za stálého míchání prilejte vodu a smetanu. Pridejte rozdrobenou kostku rybího vývaru, estragon, citronovou stávu, sul a pepr. Nechte omácku varit 3-4 minuty. Kastrol stáhnete z tepla a do omácky zaslehejte zloutky. Touto omáckou polejte rybí rolky v pekáci, pekác dejte do trouby predem vyhráté na 225. st. C a gratinujte 15-20 minut.
Recept je z kategorií: Ryby
Brambory, rýže nebo pečivo.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ryba gratinovaná s estragonovou omáčkou