Recept Grilovaný steak Bordelaise podle Moneta

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Grilovaný steak Bordelaise podle Moneta

Postup

Rozpustit máslo na pánvi a přidat šalotky, petržel a morek. Smažit, až jsou šalotky nahnědlé. Ogrilovat steak na jedné straně (asi 3-5 min. podle, toho jak máte maso rádi udělané), obrátit a pomazat morkovou směsí. Ogrilovat dalších 3-5 min. Podávat horké. * Malým nožíkem vyjmeme syrový morek a na 3 min. ho osmažime na pomalém ohni. Nejlepší jsou krátké kosti, kde je vidět morek z obou stran.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 02.05.02 vloženo
  • 8493x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 4 lžíce másla
  • 8 najemno osekaných hnědých šalotek
  • 8 lžic posekané petrželky
  • 4 lžíce zastřeného morku z hovězích kostí*
  • 2 filé steaky, každy asi 150-200g

Doporučená příloha

  • Brambory Anna, osmažené brambory anebo hranolky a nějaký jednoduchý salát z LABUŽNÍKA.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Grilovaný steak Bordelaise podle Moneta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Reveňový koláč Reveňový koláč
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz