Recept Hovězí grilovaný steak s houbovým ragú

Jari Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí grilovaný steak s houbovým ragú

Postup

Maso nakrájíme, okořeníme a pečeme na rozpáleném grilu nebo na pánvi na každé straně 4 minuty, poté necháme v teple 5 minut odpočinout. Mezitím orestujeme na čtvrtky nakrájené žampiony a anglickou slaninu. Po 3 minutách přidáme smetanu, máslo, hřibové koření, sůl a krátce podusíme. Na ozdobený talíř servírujeme bifteky přelité houbovým ragú. Z kalendáře Česká vařečka 2005.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 08.06.05 vloženo
  • 6653x zobrazeno

Ingredience

  • 800 g hovězí svíčkové
  • 300 g čerstvých žampionů
  • 1 dl smetany
  • steakové koření
  • hřibové koření
  • sůl
  • pepř
  • anglická slanina
  • 50 g másla

Doporučená příloha

  • hranolky, krokety nebo vařené brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí grilovaný steak s houbovým ragú

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz