Recept Hovězí grilovaný steak s houbovým ragú

Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí grilovaný steak s houbovým ragú

Postup

Maso nakrájíme, okořeníme a pečeme na rozpáleném grilu nebo na pánvi na každé straně 4 minuty, poté necháme v teple 5 minut odpočinout. Mezitím orestujeme na čtvrtky nakrájené žampiony a anglickou slaninu. Po 3 minutách přidáme smetanu, máslo, hřibové koření, sůl a krátce podusíme. Na ozdobený talíř servírujeme bifteky přelité houbovým ragú. Z kalendáře Česká vařečka 2005.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 08.06.05 vloženo
  • 6164x zobrazeno

Ingredience

  • 800 g hovězí svíčkové
  • 300 g čerstvých žampionů
  • 1 dl smetany
  • steakové koření
  • hřibové koření
  • sůl
  • pepř
  • anglická slanina
  • 50 g másla

Doporučená příloha

  • hranolky, krokety nebo vařené brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí grilovaný steak s houbovým ragú

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hraběnčiny řezy

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz