Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Jari Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso nakrájíme, okořeníme a pečeme na rozpáleném grilu nebo na pánvi na každé straně 4 minuty, poté necháme v teple 5 minut odpočinout. Mezitím orestujeme na čtvrtky nakrájené žampiony a anglickou slaninu. Po 3 minutách přidáme smetanu, máslo, hřibové koření, sůl a krátce podusíme. Na ozdobený talíř servírujeme bifteky přelité houbovým ragú. Z kalendáře Česká vařečka 2005.
Recept je z kategorií: Minutky
hranolky, krokety nebo vařené brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí grilovaný steak s houbovým ragú