Recept Vepřové po italsku v pomalém hrnci

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Vepřové po italsku v pomalém hrnci

Postup

Maso osolte a opeprete. Na pánvi rozehrejte olej a na nem opecte maso po obou stanách do hneda (ca. 5 minut). Maso dejte do pomalého hrnce, na ne dejte cibuli a vse zalejte omáckou. Varte zakryté na LOW 8-9 hodin. Pri podávání posypte kazdou porci strouhaným sýrem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 27.02.08 vloženo
  • 6028x zobrazeno

Čas přípravy

  • 9 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 6 veprových plátku bez kostí, asi 2,5 cm silných
  • sul
  • pepr
  • 1 PL olivového oleje
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky nebo na prouzky
  • 480 ml hotové omácky na spagety/testoviny
  • asi 240 ml strouhané mozzarelly

Doporučená příloha

  • Testoviny (fettuccine).

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové po italsku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bazalkové máslo

Nejlepší recepty

Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Chilli con carne Chilli con carne
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz