Recept Vepřové po italsku v pomalém hrnci

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřové po italsku v pomalém hrnci

Postup

Maso osolte a opeprete. Na pánvi rozehrejte olej a na nem opecte maso po obou stanách do hneda (ca. 5 minut). Maso dejte do pomalého hrnce, na ne dejte cibuli a vse zalejte omáckou. Varte zakryté na LOW 8-9 hodin. Pri podávání posypte kazdou porci strouhaným sýrem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 27.02.08 vloženo
  • 5664x zobrazeno

Čas přípravy

  • 9 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 6 veprových plátku bez kostí, asi 2,5 cm silných
  • sul
  • pepr
  • 1 PL olivového oleje
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky nebo na prouzky
  • 480 ml hotové omácky na spagety/testoviny
  • asi 240 ml strouhané mozzarelly

Doporučená příloha

  • Testoviny (fettuccine).

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové po italsku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz