Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Pomalý hrnec vymazte olejem. Smíchejte v nem zampiony, cibuli, cesnek a rozlozte na to maso. V misce smíchejte rajskou omácku, citronovou stávu a korení a nalejte to na maso v hrnci. Varte zakryté na LOW 6-8 hodin, nebo na HIGH 3-4 hodiny. Dochutte solí, evt. peprem. Tip: Mnozství rajské omácky lze upravit podle vlastní chuti.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Testoviny.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové plátky po italsku v pomalém hrnci
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Gertrud.
Tento recept je americký. Stálo v nem ale, ze jídlo pochází z Itálie.
12 příspěvků 25.1.09 03:43
Vím, že podobné, ne-li stejné jídlo, se připravuje ve Spojených státech amerických