Recept Sekaná po italsku v pomalém hrnci

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Sekaná po italsku v pomalém hrnci

Postup

Maso smíchejte se vsemi ingrediencemi krome rajcat, vytvorte hladkou hmotu, zformujte ji do sisky a dejte do pomalého hrnce. Dokola dejte drcená rajcata.
Varte zakryté na HIGH 1 hodinu, hrnec prepnete na LOW a varte jeste asi 6 hodin.
Omácku rozmixujte, prípadne ji trochu zahustete.

Tip: Bylinek dejte jen trosku, chut bude i tak intenzivní díky dlouhé príprave.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 31.01.08 vloženo
  • 5150x zobrazeno

Čas přípravy

  • 7 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 kg smesi mletého veprového a hovezího masa
  • 1 nastrouhaná starsí houska
  • 2 vejce
  • 3 PL kecupu
  • ½ paprikového lusku, nakrájeného na drobno
  • 1 rozetrený strouzek cesneku
  • 1 velká cibule, nakrájená na drobné kosticky
  • ½ svazku petrzele, drobne nakrájené
  • trocha cerstvého tymiánu a rozmarýnu, nakrájené na drobno
  • sul
  • pepr
  • asi 250 ml rozdrcených rajcat z konzervy

Doporučená příloha

  • Testoviny a zelenina.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sekaná po italsku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tažený štrůdl


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz