Recept Hovězí po italsku v pomalém hrnci

spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Do pomalého hrnce dejte maso, cibuli a zampiony. Smíchejte omácku na spagety s cesnekovým práskem a nalejte na maso. Varte zakryté na LOW 8-10 hodin, nebo na HIGH 4-5 hodin. Tip: Pouzijte víc omácky.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 29.09.06 vloženo
  • 4084x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • asi 1300-1400 g hovezí svíckové nebo odlezelého, dobrého hovezího
  • 300 ml konzervovaných, krájených zampionu, bez nálevu
  • 240 ml krájené cibule
  • 240 ml omácky na spagety
  • ½ KL cesnekového prásku

Doporučená příloha

  • Testoviny, rýze, brambor.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí po italsku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz