Recept Hovězí po italsku v pomalém hrnci

spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Do pomalého hrnce dejte maso, cibuli a zampiony. Smíchejte omácku na spagety s cesnekovým práskem a nalejte na maso. Varte zakryté na LOW 8-10 hodin, nebo na HIGH 4-5 hodin. Tip: Pouzijte víc omácky.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 29.09.06 vloženo
  • 3839x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • asi 1300-1400 g hovezí svíckové nebo odlezelého, dobrého hovezího
  • 300 ml konzervovaných, krájených zampionu, bez nálevu
  • 240 ml krájené cibule
  • 240 ml omácky na spagety
  • ½ KL cesnekového prásku

Doporučená příloha

  • Testoviny, rýze, brambor.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí po italsku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaná vepřová žebra

Nejlepší recepty

Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Koláč s jahodami Koláč s jahodami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz