Recept Hovězí po italsku v pomalém hrnci

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do pomalého hrnce dejte maso, cibuli a zampiony. Smíchejte omácku na spagety s cesnekovým práskem a nalejte na maso. Varte zakryté na LOW 8-10 hodin, nebo na HIGH 4-5 hodin. Tip: Pouzijte víc omácky.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 29.09.06 vloženo
  • 3597x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • asi 1300-1400 g hovezí svíckové nebo odlezelého, dobrého hovezího
  • 300 ml konzervovaných, krájených zampionu, bez nálevu
  • 240 ml krájené cibule
  • 240 ml omácky na spagety
  • ½ KL cesnekového prásku

Doporučená příloha

  • Testoviny, rýze, brambor.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí po italsku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Reveňový koláč Reveňový koláč
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz