Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Veprové plátky osolte, opeprete a kazdý z nich potrete 1 KL pesta. Polozte na kazdý plátek masa plátek sunky a plátek sýra. Srolujte je, upevnete je masovými jehlami a dejte je do pomalého hrnce. Rozmíchejte rajcata, rajcatovou pastu a víno/vodu, pridejte k tomu cukr, bylinky (jen málo, chut bude intenzivní i tak díky dlouhému varení), cesnek, sul, pepr a nalejte vse na rolky v hrnci. Varte zakryté na HIGH 1 hodinu, hrnec prepnete na LOW a varte dalsích 5-6 hodin. V poslední hodine varení vmíchejte do hrnce smetanu.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Testoviny.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Italské rolky v pomalém hrnci