Recept Italské rolky v pomalém hrnci

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Italské rolky v pomalém hrnci

Postup

Veprové plátky osolte, opeprete a kazdý z nich potrete 1 KL pesta. Polozte na kazdý plátek masa plátek sunky a plátek sýra. Srolujte je, upevnete je masovými jehlami a dejte je do pomalého hrnce.
Rozmíchejte rajcata, rajcatovou pastu a víno/vodu, pridejte k tomu cukr, bylinky (jen málo, chut bude intenzivní i tak díky dlouhému varení), cesnek, sul, pepr a nalejte vse na rolky v hrnci.
Varte zakryté na HIGH 1 hodinu, hrnec prepnete na LOW a varte dalsích 5-6 hodin. V poslední hodine varení vmíchejte do hrnce smetanu.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 03.02.08 vloženo
  • 3509x zobrazeno

Čas přípravy

  • 7 hodin

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 8 veprových plátku
  • 8 plátku varené sunky
  • 8 plátku sýra Provolone (nebo Gouda)
  • 8 KL hotového bazalkového pesta
  • sul
  • pepr
  • susený rozmarýn
  • susená dobromysl
  • 500 g drcených rajcat z konzervy
  • 2 PL rajcatové pasty
  • 150 ml cerveného vína nebo vody
  • 1 rozetrený strouzek cesneku
  • 2 KL cukru
  • 200 ml smetany ke slehání

Doporučená příloha

  • Testoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Italské rolky v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Chléb s celerem Chléb s celerem
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Tatranské kuře Tatranské kuře
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz