Recept Italské rolky v pomalém hrnci

spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Italské rolky v pomalém hrnci

Postup

Veprové plátky osolte, opeprete a kazdý z nich potrete 1 KL pesta. Polozte na kazdý plátek masa plátek sunky a plátek sýra. Srolujte je, upevnete je masovými jehlami a dejte je do pomalého hrnce. Rozmíchejte rajcata, rajcatovou pastu a víno/vodu, pridejte k tomu cukr, bylinky (jen málo, chut bude intenzivní i tak díky dlouhému varení), cesnek, sul, pepr a nalejte vse na rolky v hrnci. Varte zakryté na HIGH 1 hodinu, hrnec prepnete na LOW a varte dalsích 5-6 hodin. V poslední hodine varení vmíchejte do hrnce smetanu.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 03.02.08 vloženo
  • 4058x zobrazeno

Čas přípravy

  • 7 hodin

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 8 veprových plátku
  • 8 plátku varené sunky
  • 8 plátku sýra Provolone (nebo Gouda)
  • 8 KL hotového bazalkového pesta
  • sul
  • pepr
  • susený rozmarýn
  • susená dobromysl
  • 500 g drcených rajcat z konzervy
  • 2 PL rajcatové pasty
  • 150 ml cerveného vína nebo vody
  • 1 rozetrený strouzek cesneku
  • 2 KL cukru
  • 200 ml smetany ke slehání

Doporučená příloha

  • Testoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Italské rolky v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz