Recept Italské Braciole v pomalém hrnci

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Italské Braciole v pomalém hrnci

Postup

Maso zbavte vseho tuku a nakrájejte je na 8 plátku asi 1-1,5 cm silných. Plátky naklepejte mezi dvema kousky folie tak, aby se daly srolovat. Klobásy zbavte strev a rozmackejte je. Opecte je na pánvi do hneda. Pridejte k nim petrzel, dobromysl, cesnek, cibuli, sul a dobre promíchejte. Na kazdý plátek masa dejte 2-3 PL této smesi, maso srolujte a upevnete párátky nebo kousky spejlí. Rolky vlozte do pomalého hrnce. Smíchejte rajcata, rajcatovou pastu, sul a dobromysl a nalejte to na rolky. Varte zakryté na LOW 7-10 hodin.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 07.01.07 vloženo
  • 6515x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 hodin

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 1250 g zadního hovezího masa
  • 250-300 g italských klobás
  • 1 PL susené petrzele
  • ½ KL dobromysli
  • 2 malé rozetrené strouzky cesneku
  • 1 velká drobne nakrájená cibule
  • 1 KL soli
  • 450 ml konzervovaných rajcat (italských)
  • 120 ml rajcatové pasty nebo více podle chuti
  • 1 KL soli
  • 1 KL dobromysli

Doporučená příloha

  • Testoviny, rýze, brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Italské Braciole v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Smažená cibulová kolečka

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz