Recept Jehněčí plátky v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Jehněčí plátky v pomalém hrnci

Postup

Na dno pomalého hrnce rozlozte cibuli. Smíchejte dobromysl, tymián, cesnekový prásek, sul a pepr. Posypte tím maso, rozlozte je na cibuli v hrnci a potrete cesnekem. Varte zakryté na LOW 4-6 hodin, az je maso mekké.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 11.03.07 vloženo
  • 3106x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-6 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 cibule, nakrájená na plátky
  • 1 KL susené dobromysli
  • ½ KL suseného tymiánu
  • ½ KL cesnekového prásku
  • 1/4 KL soli
  • 1/8 KL cerného pepre
  • 8 plátku jehnecího masa, asi 750 g
  • 2 rozetrené strouzky cesneku, nebo víc podle chuti

Doporučená příloha

  • Brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí plátky v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz