Recept Jehněčí plátky v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Jehněčí plátky v pomalém hrnci

Postup

Na dno pomalého hrnce rozlozte cibuli. Smíchejte dobromysl, tymián, cesnekový prásek, sul a pepr. Posypte tím maso, rozlozte je na cibuli v hrnci a potrete cesnekem. Varte zakryté na LOW 4-6 hodin, az je maso mekké.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 11.03.07 vloženo
  • 3755x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-6 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 cibule, nakrájená na plátky
  • 1 KL susené dobromysli
  • ½ KL suseného tymiánu
  • ½ KL cesnekového prásku
  • 1/4 KL soli
  • 1/8 KL cerného pepre
  • 8 plátku jehnecího masa, asi 750 g
  • 2 rozetrené strouzky cesneku, nebo víc podle chuti

Doporučená příloha

  • Brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí plátky v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Ořechový koláč Ořechový koláč
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz