Recept Jehněčí plátky v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Jehněčí plátky v pomalém hrnci

Postup

Na dno pomalého hrnce rozlozte cibuli. Smíchejte dobromysl, tymián, cesnekový prásek, sul a pepr. Posypte tím maso, rozlozte je na cibuli v hrnci a potrete cesnekem. Varte zakryté na LOW 4-6 hodin, az je maso mekké.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 11.03.07 vloženo
  • 3223x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-6 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 cibule, nakrájená na plátky
  • 1 KL susené dobromysli
  • ½ KL suseného tymiánu
  • ½ KL cesnekového prásku
  • 1/4 KL soli
  • 1/8 KL cerného pepre
  • 8 plátku jehnecího masa, asi 750 g
  • 2 rozetrené strouzky cesneku, nebo víc podle chuti

Doporučená příloha

  • Brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí plátky v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Tatranské kuře Tatranské kuře
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz