Recept Švestková povidla v pomalém hrnci

spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Švestková povidla v pomalém hrnci

Postup

Svestky vypeckujte a rozsekejte je. Dejte je do pomalého hrnce spolu s cukrem a dukladne promíchejte. Varte zakryté na LOW 12 hodin. Do hrnce pridejte skoricovou kuru a varte bez poklicky nezakryté na HIGH dalsích 4-6 hodin az jsou povidla hustá a tmavá. Zhruba kazdou hodinu nebo pulhodinu promíchejte. Nakonec do povidel vmíchejte alkohol, odstrante skoricovou kuru a horká povidla plnte do sklenic. Poznámka: Na zacátku varení hrnec hlídejte. Nekterý pomalý hrnec varí i na nízkém stupni prílis silne. Nesnazte se pri prvním varení zkrátit dobu varení varením na HIGH. Povidla by se pripálila.

Recept je z kategorií: Konzervace ovoce

Nahlásit recept

  • 26.09.09 vloženo
  • 26985x zobrazeno

Čas přípravy

  • 16 hodin

Ingredience

  • 1½ kg svestek
  • 500 g pískového cukru
  • skoricová kura podle chuti
  • 40 ml rumu nebo Amaretta

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Švestková povidla v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Linecké slepovací cukroví

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Cuketové placky Cuketové placky
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz