Recept Srnčí steaky

(Hodnoceno 1x) suzanka Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Plátky ze srnčího naklepeme, osolíme a opepříme a naložíme přes noc do červeného vína a oleje. Odleželé maso opékáme z prudka na oleji do měkka. Na maso před podáváním klademe bylinkové máslo a necháme rozpustit.

Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk

Nahlásit recept

  • 09.04.06 vloženo
  • 24073x zobrazeno

Ingredience

  • Srnčí kýta
  • olej
  • červené víno
  • sůl
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Sidous 29.12.12 12:43

Dneska vyzkoušeno. Se špenátem, míchanými vajíčky a hranolkama naprostý luxus, který by chutnal i Pepkovi námořníkovi. Jen pozor na dobu pečení, jen do růžova, pak by to bylo tuhé. Doporučuji po opečení nechat nějakou tu minutu dojít zabalené v alobalu.

Diskuse k receptu Srnčí steaky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Hruškový koláč Hruškový koláč
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz