Recept Srnčí po pytlácku

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na pánvi vyškvaříme slaninu a na ní opražíme cibuli. Přidáme osolené a opepřené maso, jalovec, kůru a chvíli smažíme. Pak přilijeme víno a dusíme. Když je maso skoro měkké, přidáme hřiby, brambory a dovaříme. Do uvařeného přidáme okurky.

Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk

Nahlásit recept

  • 07.10.02 vloženo
  • 22368x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800g vykoštěného srnčího hřbetu, nakrájeného na plátky
  • 150g uzené slaniny
  • 2 cibule na plátky nakrájené
  • 200ml suchého, červeného vína
  • 5-6 větších, čerstvých hřibů
  • 5 zrnek jalovce
  • kousek na nudličky nakrájené kůry z citronu vosku zbaveného
  • sůl a pepř
  • 4 velké brambory, oloupané, na kostky nakrájené
  • 4 malé, kyselé, sterilované okurky na malé kostičky nakrájené

Doporučená příloha

  • Kompot.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Srnčí po pytlácku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Rizoto s batáty Rizoto s batáty

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz