Recept Omáčka z černého rybízu (rusko)

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Džem nebo zavařeninu pečlivě promícháme s hořčicí, přidáme víno, šťávu z citronu a pomeranče. Na kostičky nakrájenou citronovou a pomerančovou kůru a jemně nakrájenou cibuli spaříme. Vychladlé smícháme s omáčkou a přidáme pepř.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 5898x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 lžíce džemu nebo zavařeniny z černého rybízu
  • 1/2 lžičky hořčice
  • 1 lžíce dezertního vína
  • šťáva z 1 citronu a pomeranče
  • 1/2 lžíce citronové a pomerančové kůry
  • 1 malá cibule
  • pepř

Doporučená příloha

  • Podáváme k divočině, kachně, huse.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Omáčka z černého rybízu (rusko)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Ořechový koláč Ořechový koláč
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz