Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V misce rozslehejte metlickou olej s octem. Pridejte vsechny ostatní ingredience a dobre promíchejte, prípadne rozmixujte. Nechte stát pri pokojové teplote 2-3 hodiny. Tato omácka se hodí k peceným nebo grilovaným masum a rybám. Tato verze pochází z Argentiny.
Recept je z kategorií: Omáčky studené
Uvedena v receptu.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Omáčka Chimichurri
Díky Vám oběma, jeden se učí celý život …ale mě to baví.
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
jo a ještě to můžeš přidávat na různá masíčka, ať už do sosíku nebo i jako pří:,–(u do studených omáček právě k tomu třeba grilovanému masíčku… jé … mňam a slintám jak bernardýn a … já mám asi hlad a ještě kdyby to tak už bylo na stole. Hezký podvečer a Spiserovi velké Ď
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Urcite nic nezkazís. Olej ale stoupne nahoru a tak musís omácku dukladne protrást. Sám dávám trochu méne oleje a víc petrzelky ale to uz je jen moje úprava.
Tímto jsi mě také nalákal, už se těším na grilování. Rozhodně nic nezkazím, když vyrobím večer před grilováním a uložím do chladničky.