Recept Rybízová omáčka s křenem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Zavařeninu, křen, cukr, hořčici a víno dobře rozmícháme a omáčku zahustíme jemnou strouhankou - nevaříme. Necháme kolem 60 minut odpočinout, před podáváním v mikrovlnce zahřát. Podáváme ke všem druhům masa.

Recept je z kategorií: Omáčky k masům

Nahlásit recept

  • 09.07.07 vloženo
  • 5036x zobrazeno

Ingredience

  • 4 PL rybízové zavařeniny
  • 30 g strouhaného křenu
  • 40 g cukru
  • 2 PL plnotučné hořčice
  • 1/8 l suchého červeného vína
  • jemná strouhanka.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Rybízová omáčka s křenem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaný pstruh

Nejlepší recepty

Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Mrkvový salát Mrkvový salát
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz