Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Jehněčí či skopové maso nakrájíme na nudličky, promícháme je s polovinou rozmačkaného česneku a trochou oleje, přikryjeme potravinovou folií a necháme v chladu přes noc uležet. Pak maso zprudka opečeme na oleji, přidáme houby nakrájené na větší kousky, další polovinu pokrájeného česneku na plátky a dále zprudka opékáme. Dochutíme solí, pepřem, sójovou omáčkou, drceným tymiánem či saturejkou, každý podle své chuti. U nás podáváme s chlebem. Zdroj: Masové hody - Vlasta
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Nudličky z jehněčí či skopové kýty