Recept Jehněčí na sardeli

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Sardelovou pastu utřeme s jemně nakrájenou cibulí. Odblaněné kusy mas prošpikujeme nudličkami slaniny, potřeme sardelovou pastou a kýtu ovážeme motouzem. Osolíme a na másle opečeme. Podlijeme horkou vodou s citronovou šťávou a dusíme v troubě, až maso změkne. Pak je vyndáme, odstraníme motouz a maso nakrájíme. Šťávu zaprášíme moukou a přidáme nasekané kapary.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 3528x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g jehněčí kýty
  • 100g slaniny
  • 2 lžíce sardelové pasty
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce mouky
  • 3 cibule
  • 1 citron
  • 3 lžičky nasekaných kaparů
  • sůl
  • mletý pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí na sardeli

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz