Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Filé omyjeme, osušíme, pokrájíme na kousky pokapeme citronovou šťávou a osolíme. 2. Slaninu pokrájíme na kostičky, vypečeme na oleji a vyjmeme. Kousky ryby obrátíme v mouce a pečeme v rozpuštěné slanině zhruba 5 minut po obou stranách dozlatova. Vyjmeme z pánve. 3. Pórek a papriku očistíme, omyjeme, pokrájíme na kousky. Jablko a hrušku opláchneme, rozčtvrtíme, odjádříme, pokrájíme na plátky. Dusíme 5 min. spolu s paprikou na vypečeném tuku. 4. Vmícháme papriku a zakysanou smetanu. Rybu vložíme zpět do pánve a dusíme na mírném ohni asi 3 minuty.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
22.5.16 11:28
Pripravovala som z nórskej tresky, z polovičnej dávky surovín uvedených v recepte. Smotanu som použila šľahačkovú. Smotany som dala najskôr 1,5 dl, ale potom som doplnila na 3 dl.
Recept môžem len a len odporučiť. Chuťovo výborné. Na tresku ale nie je potrebné tak veľa času ako je uvedené v recepte.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mořský okoun s jablkem a hruškou