Recept Mořský okoun s bylinkovou palačinkou

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Mořský okoun s bylinkovou palačinkou

Postup

1. Rybí plátky omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a zakapeme citronem. 2. Ze 150 g hladké mouky, špetky soli, vejce, mléka a 3 lžic sekaných bylinek rozmícháme hladké licí těsto. Na rozehřátém oleji postupně upečeme čtyři palačinky a uložíme je na teplé místo. 3. Filé nakrájíme na kousky, osolíme, štědře opepříme a obalíme v 50 g mouky. 4. Omyjeme třešňová rajčata a rozpůlíme. Citron nakrájíme na plátky. Omyjeme kopr. Na velké pánvi rozehřejeme máslo. Kousky filé zhruba 5 minut opékáme. Posypeme jednou lžící sekaných bylinek a upravíme na talíř s pa­lačinkou.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 05.11.01 vloženo
  • 4429x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g plátků mořského okouna
  • šťáva z 1 citronu
  • 200 g hladké mouky
  • sůl
  • 2 vejce
  • 300 ml mléka
  • 4 lžíce směsi sekaných bylinek
  • olej na pečení
  • pepř
  • 8 třešňových rajčat
  • troška čerstvého kopru
  • 1 chemicky neošetřený citron
  • 40 g másla

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Mořský okoun s bylinkovou palačinkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz