Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Rybí filé omyjeme, osušíme, pokapeme trochou citronové šťávy a osolíme. 2. Mrkve, celer a kedlubny oloupeme, pórek a žampiony očistíme, zeleninu omyjeme. Mrkve, celer a kedlubny nakrájíme na malé špalíčky, pórek na kolečka, žampiony rozpůlíme. 3. Vše vložíme do vymazané zapékací formy. Troubu předehřejeme na 175 °C. Rybu položíme na zeleninu, poklademe vločkami másla, posypeme bylinkami, přilejeme vývar a 30 min. dusíme. 4. Vývar slijeme, přidáme smetanu, 5 min. mírně povaříme a zahustíme škrobem. Osolíme a ochutíme pepřem a zbytkem citronové šťávy. Omáčku upravíme s rybou a zeleninou, případně ozdobíme bazalkou.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mořský okoun se zeleninou a houbami