Recept Maso z jelení nebo srnčí kýty s jalovcem Pra
babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Nakrájet maso na větší kostky a obalit ve směsi bylinek a oleje. Nechat v chladničce přez noc. Rychle osmažit maso na másle, vyjmout a udržovat teplé. Nakrájet šalotku na velice jemno a pomalu ji osmažit na zbytku tuku do sklovita. Přidat ocet, vývar a bylinky z marinády. Osolit a opepřit a dusit na pomalém ohni. Přidat šlehačku a dusit, až se omáčka zredukuje na 1/3. Sem tam zamíchat. Slít omáčku přez síto a nalít na maso.
Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk
- 06.10.02 vloženo
- 36564x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 600g jeleního, nebo srnčího masa z kýty
- tymián
- bobkový list
- 10 bobulek jalovce
- 1 lžíce oleje
- 1 lžíce másla
- 1 hnědá šalotka, nebo malá cibule
- 3 lžíce červeného vinného octa
- 250ml vývaru ze zvěřiny, nebo hovězího
- 250ml šlehačky, neušlehané
- sůl a pepř podle chuti
Doporučená příloha
Těstoviny, nebo paštišky z bramborového těsta a ¨Celerová kaše¨ z Labužníka.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Maso z jelení nebo srnčí kýty s jalovcem
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Maso z jelení nebo srnčí kýty s jalovcem
Myslím, že to je dobrý recept. Jdu do toho! Mějte se báječně: