Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Motto: Když je pára vše jde líp
Práce: penzista
Oblíbené kuchyně: Česká
3.3.20 14:20
Výborné a doporučující včetně uvařených brambor!
Líbí se mi20.2.20 12:18
Vyzkoušel a musím uznat, že je to skvělá obměna guláše. Použil jsem ořez z ocásků, přidal žampiony a byl výborný oběd doplněný noky. Doporučuji a nechávám v oblíbených.
Líbí se mi8.2.20 11:42
Tak to nemá chybu, je to jednoduché, dobré a nestojí to moc.
Líbí se mi15.12.19 12:42
Ačkoliv budu dělat až po vánočním shonu, už dnes mohu říct, že postup s vlastní invencí a rad „velkouzenáře Štěpánka z Javornice“, kolik masa tolik cibule vždy chutnal a chutnat bude! Mějme se báječně a ať nám plotna nevychladne.
Líbí se mi12.12.19 14:34
Opět super se všemi hvězdami ( i pro vnuka 11 let).
Líbí se mi23.11.19 12:33
Dobrá krmě. Neváhejte a realizujte.
Líbí se mi6.10.19 12:00
U nás to byl hlavní chod, pro zpestření jsem přidal do směsi nadrobno nakrájenou červenou papriku. Doplněno vařenými bramborami. Bylo to výborné!
Líbí se mi24.5.19 07:18
Inspirující a dobré.
Líbí se mi6.5.19 17:54
Vyzkoušel a vydařilo se. J
Líbí se mi26.4.19 15:03
Zdařilý receptík k opakovanému užití. Začínám koprovou,
Líbí se mi20.9.18 12:01
Vyzkoušel a doporučuji. Ten rum tam dělá divy.
Líbí se mi21.2.18 10:40
Taky dělám guláš více let, kolik už ani nevím, ale inspirací je mi Labužník a k tomu trocha invence a výsledek je 1*. Dnes kliška z býka, který se pase na lukách kolem Orlice. Příloha noky z Lidlu.
Líbí se mi