Recept Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Osolené a opepřené kotletky posypeme strouhankou, nasekanými bylinkami (část rozmarýny si necháme stranou) a zprudka opečeme na oleji, přeložíme je do jiné nádoby a dáme dopéct do trouby asi na 10 minut. Výpek zalijeme vývarem, přidáme máslo, zbytek nasekané rozmarýny a zredukujeme. Touto šťávou kotletky přelijeme a podáváme.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 08.03.02 vloženo
  • 5535x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 jehněčí kotletky
  • čerstvá petržel, rozmarýna a pažitka
  • trocha jemné strouhanky a vývaru
  • olivový olej
  • máslo
  • mletý pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz