Recept Hovězí San Marino v pomalém hrnci

spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí San Marino v pomalém hrnci

Postup

Smíchejte mouku, sul a pepr v malé misce. V této smesi obalte plátky masa a dejte je do pomalého hrnce. Smíchejte rajskou omácku, karotku, cibuli, celer, italské korení, Worcestershire sauce a bobkový list a nalejte to na maso v hrnci. Varte zakryté na LOW 8-10 hodin nebo na HIGH 4-5 hodin. Odstrante bobkový list.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 10.01.07 vloženo
  • 4001x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-10 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 60 ml mouky
  • 1 KL soli
  • ½ KL mletého cerného pepre
  • asi 750 g hovezího na bifteky, nakrájeného na 4 plátky
  • 225 ml rajské omácky
  • 2 karotky nakrájené na plátky
  • ½ cibule nakrájené na kosticky
  • 1 stonek rapíkatého celeru nakrájený na kousky
  • 1 KL italského korení
  • ½ KL Wocestershire sauce
  • 1 bobkový list

Doporučená příloha

  • Rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí San Marino v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Jahodový pohár Jahodový pohár
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz