Recept Hovězí San Marino v pomalém hrnci

spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí San Marino v pomalém hrnci

Postup

Smíchejte mouku, sul a pepr v malé misce. V této smesi obalte plátky masa a dejte je do pomalého hrnce. Smíchejte rajskou omácku, karotku, cibuli, celer, italské korení, Worcestershire sauce a bobkový list a nalejte to na maso v hrnci. Varte zakryté na LOW 8-10 hodin nebo na HIGH 4-5 hodin. Odstrante bobkový list.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 10.01.07 vloženo
  • 4134x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-10 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 60 ml mouky
  • 1 KL soli
  • ½ KL mletého cerného pepre
  • asi 750 g hovezího na bifteky, nakrájeného na 4 plátky
  • 225 ml rajské omácky
  • 2 karotky nakrájené na plátky
  • ½ cibule nakrájené na kosticky
  • 1 stonek rapíkatého celeru nakrájený na kousky
  • 1 KL italského korení
  • ½ KL Wocestershire sauce
  • 1 bobkový list

Doporučená příloha

  • Rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí San Marino v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Houbová smaženice Houbová smaženice
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Cuketové placky Cuketové placky
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz