Recept Hovězí Adobo v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí Adobo v pomalém hrnci

Postup

Na pánvi rozehrejte olej, na nem opecte maso do hneda a dejte je do pomalého hrnce. Na pánev nalejte ocet, sojovou omácku, pridejte cesnek a celý pepr, pánev odvarte a vse nalejte na maso v hrnci. Do hrnce pridejte bobkový list a hrnec zakryjte poklickou.
Varte na LOW 8 hodin, nebo na HIGH 4 hodiny.
Varení lze také kombinovat - 2 hodiny na HIGH a 3 hodiny na LOW.
Z hrnce odstrante bobkový list.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 01.03.08 vloženo
  • 7881x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • asi 1250 g hovezího masa, nakrájeného na kostky
  • 2 PL olivového nebo arasídového oleje
  • 180 ml vinného octa
  • 120 ml sojové omácky
  • strouzky z jedné hlavicky cesneku, oloupané a rozmackané
  • 3 bobkové listy
  • hrst celého cerného pepre
  • evt. sul

Doporučená příloha

  • Rýze nebo testoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí Adobo v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz