Recept Hovězí Adobo v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí Adobo v pomalém hrnci

Postup

Na pánvi rozehrejte olej, na nem opecte maso do hneda a dejte je do pomalého hrnce. Na pánev nalejte ocet, sojovou omácku, pridejte cesnek a celý pepr, pánev odvarte a vse nalejte na maso v hrnci. Do hrnce pridejte bobkový list a hrnec zakryjte poklickou.
Varte na LOW 8 hodin, nebo na HIGH 4 hodiny.
Varení lze také kombinovat - 2 hodiny na HIGH a 3 hodiny na LOW.
Z hrnce odstrante bobkový list.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 01.03.08 vloženo
  • 7799x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • asi 1250 g hovezího masa, nakrájeného na kostky
  • 2 PL olivového nebo arasídového oleje
  • 180 ml vinného octa
  • 120 ml sojové omácky
  • strouzky z jedné hlavicky cesneku, oloupané a rozmackané
  • 3 bobkové listy
  • hrst celého cerného pepre
  • evt. sul

Doporučená příloha

  • Rýze nebo testoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí Adobo v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz