Recept Hovězí Adobo v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí Adobo v pomalém hrnci

Postup

Na pánvi rozehrejte olej, na nem opecte maso do hneda a dejte je do pomalého hrnce. Na pánev nalejte ocet, sojovou omácku, pridejte cesnek a celý pepr, pánev odvarte a vse nalejte na maso v hrnci. Do hrnce pridejte bobkový list a hrnec zakryjte poklickou. Varte na LOW 8 hodin, nebo na HIGH 4 hodiny. Varení lze také kombinovat - 2 hodiny na HIGH a 3 hodiny na LOW. Z hrnce odstrante bobkový list.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 01.03.08 vloženo
  • 10574x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • asi 1250 g hovezího masa, nakrájeného na kostky
  • 2 PL olivového nebo arasídového oleje
  • 180 ml vinného octa
  • 120 ml sojové omácky
  • strouzky z jedné hlavicky cesneku, oloupané a rozmackané
  • 3 bobkové listy
  • hrst celého cerného pepre
  • evt. sul

Doporučená příloha

  • Rýze nebo testoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí Adobo v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz