Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na velké pánvi opecte na oleji maso ze vsech stran do hneda. Na dno pomalého hrnce dejte cibuli a paprikový lusk a na ne polozte maso. Smíchejte vývar, Worcestershire omácku, kopr, tymián, pepr a nalejte to na maso. Varte zakryté na HIGH 3-4 hodiny az je maso mekké a zelenina "al dente". Maso vyjmete z hrnce a udrzujte teplé. Smíchejte Maizenu s vodou a vmíchejte ji do hrnce. Zakryjte a varte jeste 30 minut. Do hrnce vratte maso a prohrejte je.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Brambory, rýze, bramborová kase, testoviny, chléb.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sobotní hovězí v pomalém hrnci
takto se uvařil sobotní oběd, docela sám, než jsem přišla z práce, hovězí jsem měla přední b.k. a po 4 hodinách bylo měkoučké, koření stačí opravdu uvedené množství a sůl jsem nedala, výborná chuť i vůně, dík
149 příspěvků 25.1.09 03:43
Já nechápu co to má společného s hambáči z mekáče. Snad jen to hovězí, ale to jsi Muchcacho hodně moc mimo mísu s tou poznámkou. Mě se to zdá být výborný sobotní nápad.
358 příspěvků 25.1.09 03:43
hambáče a ani nic jiného z mekáče nejím, ale tohle si dám ráda…:o)
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Proti gustu..... Nejím ani hambáče z mekáče.
358 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak už vím, co u nás bude příští sobotu
))))