Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na pánvi orestujte slaninu do krupava. Vyjmete ji a dejte ji stranou. Do vypeceného tuku dejte cibuli a opékejte na stredním ohni az je cibule mekká - asi 15 minut. Cibuli posypte hnedým cukrem, zvyste teplotu na vysokou a opékejte az je cibule zlatove hnedá, asi 7-8 minut. Na pánev pridejte ocet, sul a pepr. Tuto smes premístete do pomalého hrnce. Maso obalte v mouce. Orestujte je na oleji do hneda a dejte je do hrnce. Na pánev od masa nalejte pivo, seskrabte prípecky do piva a nalejte to na maso v hrnci. Do hrnce pridejte opecenou slaninu a tymián a vse promíchejte. Varte zakryté na LOW 8-10 hodin, nebo na HIGH 4-5 hodin.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Rýze, polenta, testoviny.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jižanské hovězí v pomalém hrnci