Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso nakrájejte na dvoucentimetrové kostky. Na pánvi rozehrejte olej, na nem maso opecte po vsech stranách do hneda a dejte je do pomalého hrnce. Na pánev dejte slaninu, karotku, plátky cibule, cesnek a opékejte 3 minuty. Posypte moukou a za stálého míchání prilévejte víno. Privedte do varu, míchejte, pridejte bobkový list a cibulky. Osolte, opeprete, dejte do pomalého hrnce a promíchejte. Varte na LOW 7-9 hodin, podle kvality masa. Odstrante bobkový list. Tip: Má-li být stáva hustejsí, obalte maso pred opékáním v mouce. Místo cibulek lze pridat zampiony a lze pridat více vína, prípadne s trochou hovezího vývaru protoze v tomto jídle není mnoho stávy.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Brambory, rýze.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí s cibulí a vínem v pomalém hrnci
505 příspěvků 25.4.10 00:23
Zdeňku, děkuji.
AG
Neuzená slanina .
717 příspěvků 24.4.10 19:17
Cemu nerozumís?
505 příspěvků 24.4.10 19:10
A já tomu pořád nerozumím. Ztraceno v překladu?
AG
717 příspěvků 24.4.10 14:28
Neuzená slanina je slanina která se potom co lezela v láku uvarí bez uzení.
1200 příspěvků 24.4.10 06:17
ač mám od Tebe zakázáno cokoliv psát pod Tvé recepty, tak přeci jenom porušuji a ptám se. Prosím co je neuzená slanina. Já se přiznám, že tento pojem neznám. Díky za odpověď. Zlata