Recept Hovězí s cibulí a vínem v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí s cibulí a vínem v pomalém hrnci

Postup

Maso nakrájejte na dvoucentimetrové kostky. Na pánvi rozehrejte olej, na nem maso opecte po vsech stranách do hneda a dejte je do pomalého hrnce.
Na pánev dejte slaninu, karotku, plátky cibule, cesnek a opékejte 3 minuty. Posypte moukou a za stálého míchání prilévejte víno. Privedte do varu, míchejte, pridejte bobkový list a cibulky. Osolte, opeprete, dejte do pomalého hrnce a promíchejte.
Varte na LOW 7-9 hodin, podle kvality masa. Odstrante bobkový list.

Tip: Má-li být stáva hustejsí, obalte maso pred opékáním v mouce.
Místo cibulek lze pridat zampiony a lze pridat více vína, prípadne s trochou hovezího vývaru protoze v tomto jídle není mnoho stávy.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 23.04.10 vloženo
  • 3404x zobrazeno

Čas přípravy

  • 7-9 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 kg hovezího masa
  • 2 PL oleje
  • 200 g neuzené slaniny nakrájené na plátky
  • 1 cibule nakrájená na plátky
  • 1 rozetrený strouzek cesneku
  • 2 PL mouky
  • 300 ml cerveného vína
  • 1 bobkový list
  • 12 malých cibulek, oloupaných
  • 1 karotka nakrájená na plátky
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Brambory, rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí s cibulí a vínem v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Alice_G
505 příspěvků 25.04.10 00:23
Re: Hovězí s cibulí a vínem v pomalém hrnci.

Zdeňku, děkuji.
AG

 
oldsoft
682 příspěvků 24.04.10 19:55
Re: Hovězí s cibulí a vínem v pomalém hrnci.

Neuzená slanina .

 
spiser
717 příspěvků 24.04.10 19:17
Re: Hovězí s cibulí a vínem v pomalém hrnci. Alice_G.

Cemu nerozumís?

 
Alice_G
505 příspěvků 24.04.10 19:10
Re: Hovězí s cibulí a vínem v pomalém hrnci.

A já tomu pořád nerozumím. Ztraceno v překladu?
 AG

 
spiser
717 příspěvků 24.04.10 14:28
Re: Hovězí s cibulí a vínem v pomalém hrnci. Zlata.

Neuzená slanina je slanina která se potom co lezela v láku uvarí bez uzení.

 
zlata
1200 příspěvků 24.04.10 06:17
Re: Hovězí s cibulí a vínem v pomalém hrnci - Honzo

ač mám od Tebe zakázáno cokoliv psát pod Tvé recepty, tak přeci jenom porušuji a ptám se. Prosím co je neuzená slanina. Já se přiznám, že tento pojem neznám. Díky za odpověď. Zlata

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Brusinkový koláč z kefíru


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz