Recept Hovězí s vínem v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí s vínem v pomalém hrnci

Postup

Do pomalého hrnce dejte víno, vodu a maso a vse posypte polévkou ze sácku. Varte zakryté na Low asi 5 hodin. Pred podáváním maso rozkrájejte na plátky nebo kostky.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 26.07.07 vloženo
  • 5205x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 ml cerveného vína
  • 250 ml vody
  • 1 kg zadního hovezího masa
  • 25 g (nebo více podle chuti) sáckové cibulové polévky
  • prípadne sul

Doporučená příloha

  • Brambory, rýze, testoviny, chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí s vínem v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
klaaarka
222 příspěvků 05.03.11 13:20

Nezkoušel to někdo v ČR, kdo by poradil, co si mám konkrétního představit pod tou cibulovou polévkou? A co tam udělá? Jen dochutí? Nebo i zahustí? Díky moc.

Muchacho
361 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci.

Podle mne, co by za to dali v Súdánském Darfuru. Za takovou dobrotu.
Vtírá se mi asociace, že před několika dny jsme oslavili 650 let Karlova mostu v Praze. Ani jednou nespadl. Určitě to není náhoda.
Fakt to chce víc chtít a víc si věřit.

korenar
6 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci.

Respektuji názor Yvette. Ke stylu používání vidličky a nože se raději nebudu vyjadřovat. Na hambáč stejně oboje není potřeba. Jiný kraj-jiné zvyky.
Podle mne tento recept popírá veškeré zá:,–(y o tepelné úpravě masa včetně omáčky.
Musí to být opravdu dobrota.

Yvette
704 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci.

Korenar, nekdo maso kraji na kosticky a nekdo na platky, ja napriklad maso krajim na platky. Ale vetsina lidi zijicich v Americe dava prednost masu nakrajenemu na kostky, ponevadz pri jidle pouzivaji vetsinou pouze vidlicku a tak se jim pokrm pohodlneji ji. Mozna, ze z Tveho pohledu obrazek vypada divne, ale jidlo je moc dobre. Ono take zalezi, jak kdo to ma rad. Nekdo ma rad vice omacky a nekdo zase ne. Ono pokud ja delam hovezi na vine, tak rozhodne obrazek vypada jinak nez-li to, co ukuchtim ja, ale jak se rika jeden recept sto kucharu a kazde je jine.
Bohuzel na tento recept nedam dopustit, protoze je snadne, dobre a take jsem to vyzkousela s kurecim ci veprovym a dokonce i se srncim, ktere ja odmitam jist a nezklamalo nas to. Ale to je pouze muj nazor. A moc si preji, aby tady bylo vsechno mozne…

korenar
6 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci.

Papu na obrázku vypadá z mého pohledu dost divně. Asi bych to nejen odstrčil.
Inu v zemi, kde je všechno možné, proč ne. Dobrou chuť.

Yvette
704 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci.

Je to moc dobre, delavam casto. Take nekdy tam davam zampiony, vetsinou z konzervy.

spiser
717 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci.

Ne, Zlato. Polévka je bez zavárky.

zlata
1200 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci - spiser,

to vypadá moc dobře, ale snad tu nějakou cibulovou polévku najdu. Mají tu s těstovinovou zavářkou, ale to asi není ono, že.

Kely
186 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci.

jé díky za inspiraci :-)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Grilovaný pstruh

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz