Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do pomalého hrnce dejte víno, vodu a maso a vse posypte polévkou ze sácku. Varte zakryté na Low asi 5 hodin. Pred podáváním maso rozkrájejte na plátky nebo kostky.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Brambory, rýze, testoviny, chléb.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí s vínem v pomalém hrnci
222 příspěvků 5.3.11 13:20
Nezkoušel to někdo v ČR, kdo by poradil, co si mám konkrétního představit pod tou cibulovou polévkou? A co tam udělá? Jen dochutí? Nebo i zahustí? Díky moc.
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Podle mne, co by za to dali v Súdánském Darfuru. Za takovou dobrotu.
Vtírá se mi asociace, že před několika dny jsme oslavili 650 let Karlova mostu v Praze. Ani jednou nespadl. Určitě to není náhoda.
Fakt to chce víc chtít a víc si věřit.
6 příspěvků 25.1.09 03:43
Respektuji názor Yvette. Ke stylu používání vidličky a nože se raději nebudu vyjadřovat. Na hambáč stejně oboje není potřeba. Jiný kraj-jiné zvyky.
Podle mne tento recept popírá veškeré zá:,–(y o tepelné úpravě masa včetně omáčky.
Musí to být opravdu dobrota.
704 příspěvků 25.1.09 03:43
Korenar, nekdo maso kraji na kosticky a nekdo na platky, ja napriklad maso krajim na platky. Ale vetsina lidi zijicich v Americe dava prednost masu nakrajenemu na kostky, ponevadz pri jidle pouzivaji vetsinou pouze vidlicku a tak se jim pokrm pohodlneji ji. Mozna, ze z Tveho pohledu obrazek vypada divne, ale jidlo je moc dobre. Ono take zalezi, jak kdo to ma rad. Nekdo ma rad vice omacky a nekdo zase ne. Ono pokud ja delam hovezi na vine, tak rozhodne obrazek vypada jinak nez-li to, co ukuchtim ja, ale jak se rika jeden recept sto kucharu a kazde je jine.
Bohuzel na tento recept nedam dopustit, protoze je snadne, dobre a take jsem to vyzkousela s kurecim ci veprovym a dokonce i se srncim, ktere ja odmitam jist a nezklamalo nas to. Ale to je pouze muj nazor. A moc si preji, aby tady bylo vsechno mozne…
6 příspěvků 25.1.09 03:43
Papu na obrázku vypadá z mého pohledu dost divně. Asi bych to nejen odstrčil.
Inu v zemi, kde je všechno možné, proč ne. Dobrou chuť.
704 příspěvků 25.1.09 03:43
Je to moc dobre, delavam casto. Take nekdy tam davam zampiony, vetsinou z konzervy.
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Ne, Zlato. Polévka je bez zavárky.
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
to vypadá moc dobře, ale snad tu nějakou cibulovou polévku najdu. Mají tu s těstovinovou zavářkou, ale to asi není ono, že.
jé díky za inspiraci