Recept Hovězí s vínem v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí s vínem v pomalém hrnci

Postup

Do pomalého hrnce dejte víno, vodu a maso a vse posypte polévkou ze sácku. Varte zakryté na Low asi 5 hodin. Pred podáváním maso rozkrájejte na plátky nebo kostky.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 26.07.07 vloženo
  • 5635x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 ml cerveného vína
  • 250 ml vody
  • 1 kg zadního hovezího masa
  • 25 g (nebo více podle chuti) sáckové cibulové polévky
  • prípadne sul

Doporučená příloha

  • Brambory, rýze, testoviny, chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí s vínem v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Hovězí s vínem v pomalém hrnci

klaaarka
222 příspěvků 5.3.11 13:20

Nezkoušel to někdo v ČR, kdo by poradil, co si mám konkrétního představit pod tou cibulovou polévkou? A co tam udělá? Jen dochutí? Nebo i zahustí? Díky moc.

Muchacho
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci.

Podle mne, co by za to dali v Súdánském Darfuru. Za takovou dobrotu.
Vtírá se mi asociace, že před několika dny jsme oslavili 650 let Karlova mostu v Praze. Ani jednou nespadl. Určitě to není náhoda.
Fakt to chce víc chtít a víc si věřit.

korenar
6 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci.

Respektuji názor Yvette. Ke stylu používání vidličky a nože se raději nebudu vyjadřovat. Na hambáč stejně oboje není potřeba. Jiný kraj-jiné zvyky.
Podle mne tento recept popírá veškeré zá:,–(y o tepelné úpravě masa včetně omáčky.
Musí to být opravdu dobrota.

Yvette
704 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci.

Korenar, nekdo maso kraji na kosticky a nekdo na platky, ja napriklad maso krajim na platky. Ale vetsina lidi zijicich v Americe dava prednost masu nakrajenemu na kostky, ponevadz pri jidle pouzivaji vetsinou pouze vidlicku a tak se jim pokrm pohodlneji ji. Mozna, ze z Tveho pohledu obrazek vypada divne, ale jidlo je moc dobre. Ono take zalezi, jak kdo to ma rad. Nekdo ma rad vice omacky a nekdo zase ne. Ono pokud ja delam hovezi na vine, tak rozhodne obrazek vypada jinak nez-li to, co ukuchtim ja, ale jak se rika jeden recept sto kucharu a kazde je jine.
Bohuzel na tento recept nedam dopustit, protoze je snadne, dobre a take jsem to vyzkousela s kurecim ci veprovym a dokonce i se srncim, ktere ja odmitam jist a nezklamalo nas to. Ale to je pouze muj nazor. A moc si preji, aby tady bylo vsechno mozne…

korenar
6 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci.

Papu na obrázku vypadá z mého pohledu dost divně. Asi bych to nejen odstrčil.
Inu v zemi, kde je všechno možné, proč ne. Dobrou chuť.

Yvette
704 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci.

Je to moc dobre, delavam casto. Take nekdy tam davam zampiony, vetsinou z konzervy.

spiser
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci.

Ne, Zlato. Polévka je bez zavárky.

zlata
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci - spiser,

to vypadá moc dobře, ale snad tu nějakou cibulovou polévku najdu. Mají tu s těstovinovou zavářkou, ale to asi není ono, že.

Kely
186 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí s vínem v pomalém hrnci.

jé díky za inspiraci :-)

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Cibulačka Cibulačka
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Tatranské kuře Tatranské kuře
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz