Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Web: http://www.zdenekstary.info
ICQ: 76050026
Práce: hudebník
Koníčky: hudba, především vážná, počítač a to, co se na něm dá
dělat, vaření (začátečník, ale proniknu do toho)
Oblíbené kuchyně: Česká Francouzská Italská Japonská Vietnamská
14.6.16 21:51
Varianta: vepřová panenka ve slanině s baby špenátem a česnekem, k tomu kroupovohlívové ragú se šalotkou a mrkví. Panenku zatáhněte na pánvi a pak ji dejte do trouby na 200 stupňů na max. deset minut, já to dělal v remosce, ta udělá 180 stupňů minut dvanáct. Víc ani ne, vysušíte to. V remosce byla keramická miska zakrytá alobalem. Pak to vyndejte a nechte deset minut přikryté odpočívat - rozloží se šťáva.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 10 labužníkům31.5.16 00:08
Místo pórku je zelí podušené na másle, hlíva také na másle.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 6 labužníkům24.4.16 21:03
Klasika. Rajčata k tomu nepotřebuju.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 8 labužníkům30.3.16 15:06
Segedínský guláš z vepřové plece se zakysanou smetanou.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 6 labužníkům28.1.16 13:34
Dobrota.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkům27.1.16 20:34
Nevařit, maximální teplota je 85 stupňů, já vařím 2 hodiny na 80.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 3 labužníkům26.1.16 00:11
Hovězí líčka na víně, bramborovocelerové pyré.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkům8.1.16 14:15
Vařený hovězí krk s koprovou omáčkou a karlovarským knedlíkem.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 7 labužníkům29.10.15 13:16
Klasická výborná příloha k rybě. Zde mořský vlk se šalotkovo-citrónovým máslem a hráškovým pyré.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 6 labužníkům20.10.15 15:44
Co na tom komentovat? Rychlé, výborné.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkům27.9.15 23:11
Přidána ještě lžička zakysané smetany.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 7 labužníkům30.8.15 18:56
S bramborem dle pana Cuketky. http://www.cuketka.cz/1628/
Líbí se mi Uvaření se již líbí 7 labužníkům26.7.14 23:56
Verze bez sýra, jen se šunkou, pečeno v remosce.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 3 labužníkům14.6.14 15:22
Jednoduché, dobré.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 1 labužníkovi5.4.14 22:28
Osvědčená věc.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkům23.3.14 22:36
Dobrý, česnek určitě dát!
Líbí se mi Uvaření se již líbí 6 labužníkům14.3.14 13:51
No prostě lahůdka! Pomalý hrnec, low, 11 hodin:-)
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkům9.2.14 12:19
Řez kuřetem s nádivkou
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkům8.2.14 21:44
Nádivka se sněhem z bílků před pečením.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům8.2.14 15:39
Pořád je to dobrota.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkům