Recept Dietní ryba po čínsku "Kam Sung"

babi Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vložit polovinu šalotek do mělké zapékací misky. Na ně poskládat polovinu zelí a hub. Poskládat rybu nahoru zeleniny a posypat ji zázvorem, česnekem a papričkou. Nahoru poskládat zbytek šalotky, zelí a hub. Polít omáčkou a pokapat vodou. Vložit misku do napařovače položeného nad nádobou (Wok kotlíkem, nebo hlubokou pánví) se 3cm vařící vody na dně. Napařovat po 15-20min. Podávat ozdobené koriandrem. Pro jednu porci 216 kalorií a 4.2g tuků

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 13.03.03 vloženo
  • 7194x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 kousky filé z bílé, pevné ryby (celkově 700g)
  • 3 zelené šalotky nakrájené na 7cm dlouhé kousky
  • 2 čerstvé houby na jemné látky nakrájené
  • 6 listů čínského zelí nakrájeného na 10x10cm kousky
  • 2 plátky čerstvého zázvoru, nakrájeného na jemné nudle
  • 2 stroužky česneku na jemno posekaného
  • 4 lžíce světlé sójové omáčky (pokud možno se sníženým obsahem soli)
  • 2 lžáce vody
  • rozdrcené chili lupínky
  • čerstvý koriandr na ozdobu

Doporučená příloha

  • Rýže, nebo těstoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dietní ryba po čínsku "Kam Sung"

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz