Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
danda Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Pokrájejte rybu na kostky o hraně 2,5cm a dejte stranou. Do mísy nasypte mouku a ve středu udělejte důlek. Přidejte žloutek a podzemnicový olej a postupně přilévejte mléko a vymíchávejte hladké těsto. Nechte je 20 minut stát. Našlehejte bílek a vmíchejte jej do těsta. V předehřátém woku nabo pánvi rozehřejte olej. Rybí kousky obalujte v těstě a postupně smažte 8-10 minut. Hotové kousky vyndávejte děrovanou lžící, dávejte stranou a udržujte teplé. Vylijte z woku až na 1 lžíci všechen olej a vraťte ho na plamen. Přidejte chilli papričku, česnek, mleté chilli, rajčatový protlak, rýžový vinný ocet, sójovou omáčku, čínské rýžové víno, vodu a cukr a za neustálého míchání 3-4 minuty povařte. Vraťte do woku kusy ryb a jemně je vmíchejte do omáčky. Prohřívejte na mírném plameni 2-3 minuty. Hotový pokrm okamžitě podávejte na servírovací míse. 1 000 klasických "receptů":http://muj.labuznik.com/zaznam_denicku.php?c=4092&l=Danda z celého světa - Jo-Anne Coxová a Elizabeth Towersová
Recept je z kategorií: Filé
rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
5.7.11 22:37
Toto je velmi ostrý pokrm a není pro lidi, kteří se hned složí!
Ale chcete-li, můžete chilli vynechat.
Dobrou chuť
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Křupavá ryba