Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Zeleninu očistíme, opláchneme, brokolici, květák a fazolky 3 minuty povaříme, odcedíme a prolijeme studenou vodou. Zbylou zeleninu pokrájíme, cibulky oloupeme. Připravenou zeleninu plníme střídavě do sklenic, přidáme koření, zalijeme teplým procezeným nálevem. Sklenice upevníme víčky a sterilujeme: 330 ml sklenice - 25 minut při 85 °C, 700 ml sklenice - 35 minut při 85 °C. Čerpáno z Praktické ženy (8/1998).
Recept je z kategorií: Pro diabetiky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zeleninová směs ve sladkokyselém nálevu (dia)