Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Zeleninu očistíme, rozebereme na růžičky, které propláchneme, vložíme do vroucí vody a 3 minuty povaříme, odcedíme a ihned propláchneme studenou vodou. Po okapání je naplníme do sklenic, přidáme 2-3 zrnka pepře, zalijeme teplým procezeným nálevem, sklenice uzavřeme víčky a sterilujeme: 330 ml sklenice 20 minut při teplotě 85 °C. Čerpáno z Praktické ženy (8/1998).
Recept je z kategorií: Pro diabetiky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Brokolice a květák ve sladkokyselém nálevu (dia)
48 příspěvků 25.1.09 03:43
Houpy, houpy, houpy, hou
sterilovat syrovou
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
Vladko, ta brokolice se rozblemca podla mna. Skor by som ju len chvilonku dala nad paru a kvetak tiez. A tych 20 minut sterilovat -do toho je asi zhrnute aj stupanie teploty podla mna. Pekny den..;))