Recept Brokolice a květák ve sladkokyselém nálevu (dia) Dia

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Zeleninu očistíme, rozebereme na růžičky, které propláchneme, vložíme do vroucí vody a 3 minuty povaříme, odcedíme a ihned propláchneme studenou vodou. Po okapání je naplníme do sklenic, přidáme 2-3 zrnka pepře, zalijeme teplým procezeným nálevem, sklenice uzavřeme víčky a sterilujeme: 330 ml sklenice 20 minut při teplotě 85 °C.

Čerpáno z Praktické ženy (8/1998).

Recept je z kategorií: Pro diabetiky


Reklama

Nahlásit recept

  • 26.06.08 vloženo
  • 4424x zobrazeno

Ingredience

  • čerstvá nezavadlá brokolice
  • čerstvý květák
  • celý pepř
  • sladkokyselý nálev NOVA dia.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Brokolice a květák ve sladkokyselém nálevu (dia)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
hou
48 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Brokolice a květák ve sladkokyselém nálevu (dia)

Houpy, houpy, houpy, hou
sterilovat syrovou

 
jolana
5064 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Brokolice a květák ve sladkokyselém nálevu (dia)

Vladko, ta brokolice se rozblemca podla mna. Skor by som ju len chvilonku dala nad paru a kvetak tiez. A tych 20 minut sterilovat -do toho je asi zhrnute aj stupanie teploty podla mna. Pekny den..;))

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz