Recept Brokolice a květák ve sladkokyselém nálevu (dia) Dia

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Zeleninu očistíme, rozebereme na růžičky, které propláchneme, vložíme do vroucí vody a 3 minuty povaříme, odcedíme a ihned propláchneme studenou vodou. Po okapání je naplníme do sklenic, přidáme 2-3 zrnka pepře, zalijeme teplým procezeným nálevem, sklenice uzavřeme víčky a sterilujeme: 330 ml sklenice 20 minut při teplotě 85 °C. Čerpáno z Praktické ženy (8/1998).

Recept je z kategorií: Pro diabetiky

Nahlásit recept

  • 26.06.08 vloženo
  • 4790x zobrazeno

Ingredience

  • čerstvá nezavadlá brokolice
  • čerstvý květák
  • celý pepř
  • sladkokyselý nálev NOVA dia.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Brokolice a květák ve sladkokyselém nálevu (dia)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Brokolice a květák ve sladkokyselém nálevu (dia)

hou
48 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Brokolice a květák ve sladkokyselém nálevu (dia)

Houpy, houpy, houpy, hou
sterilovat syrovou

jolana
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Brokolice a květák ve sladkokyselém nálevu (dia)

Vladko, ta brokolice se rozblemca podla mna. Skor by som ju len chvilonku dala nad paru a kvetak tiez. A tych 20 minut sterilovat -do toho je asi zhrnute aj stupanie teploty podla mna. Pekny den..;))

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz