Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Švédská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Porce ryby osolíme, opepříme, vložíme do vymazaného pekáčku, poklademe malými hoblinkami másla a v rozpálené troubě pečeme 10-15 minut. Mezitím v kastrolku rozehřejeme máslo, zasypeme ho moukou, prosmažíme, zalijeme mlékem a vývarem. Průběžně prošleháváme metlou, přisypeme nastrouhaný sýr, krevety i s rozmraženou tekutinou, osolíme, opepříme a vaříme asi 5 minut. Podle potřeby naředíme vývarem. Nakonec vmícháme kopr a již nevaříme. Z upečené tresky slijeme přebytečnou tekutinu a podáváme ji přelitou omáčkou. Pokrm lze připravit i z jiného druhu rybího masa.
Recept je z kategorií: Mořské
bramborová kaše
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Treska s krevetovo-koprovou omáčkou