Recept Soldatenstube - teplý zelný salát

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na pánvi rozehřát slaninu do hněda, ale ne úplně křupava. Přidat česnek a osmažit ho po 1-2min. Přidat ocet, sůl, pepř, cukr a cibuli a dusit na středním ohni po 3-5min., až vznikne omáčka. Přidat zelí a dobře ho vmíchat do omáčky. Za stálého míchání dusit tak dlouho, až se všechna omáčka vstřebá. Podávat na salátových talířcích.

Recept je z kategorií: Zeleninové přílohy

Nahlásit recept

  • 23.03.03 vloženo
  • 5229x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 20 plátků slaniny, nakrájených
  • 2 stroužky česneku na jemno posekané
  • 175ml jablečného octa
  • sůl
  • bílý (nebo černý) pepř, použijte hodně pepře pro trochu ostrosti
  • 1 lžíci cukru
  • 175ml na jemno nakrájené bílé cibule
  • 4 hrnky zelí

Doporučená příloha

  • Křupavé pečivo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Soldatenstube - teplý zelný salát

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz