Recept Soldatenstube - teplý zelný salát

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na pánvi rozehřát slaninu do hněda, ale ne úplně křupava. Přidat česnek a osmažit ho po 1-2min. Přidat ocet, sůl, pepř, cukr a cibuli a dusit na středním ohni po 3-5min., až vznikne omáčka. Přidat zelí a dobře ho vmíchat do omáčky. Za stálého míchání dusit tak dlouho, až se všechna omáčka vstřebá. Podávat na salátových talířcích.

Recept je z kategorií: Zeleninové přílohy

Nahlásit recept

  • 23.03.03 vloženo
  • 5002x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 20 plátků slaniny, nakrájených
  • 2 stroužky česneku na jemno posekané
  • 175ml jablečného octa
  • sůl
  • bílý (nebo černý) pepř, použijte hodně pepře pro trochu ostrosti
  • 1 lžíci cukru
  • 175ml na jemno nakrájené bílé cibule
  • 4 hrnky zelí

Doporučená příloha

  • Křupavé pečivo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Soldatenstube - teplý zelný salát

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz