Recept Ryba s Teriyaki omáčkou a Bok Choy (pro ty co ryby nemusí)

Australská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Opláchněte Bok Choy a pokrájejte podélně na čtvrtiny. V misce smíchejte ingredience na omáčku. Na malém množství oleje osmažte ryby cca 3-4 minuty po každé straně, přendejte na talíře a udržujte teplé. Do pánve dejte připravený Bok Choy a za častého obracení smažte asi 3 minuty. Vyndejte z pánve na talíře. Do pánve nalijte směs na omáčku a vařte asi dvě minuty. Omáčkou přelijte rybu a Bok Choy.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 03.04.07 vloženo
  • 4119x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce bílé ryby (Ling, Barramundi)
  • 2 svazky Bok Choy
  • Na omáčku:
  • 4 lžíce komerčně připravené Teriyaki omáčky
  • 2 lžičky cukru
  • 2 lžičky sezamového oleje
  • 3 lžíce rýžového vína nebo sladké sherry

Doporučená příloha

  • vařená rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ryba s Teriyaki omáčkou a Bok Choy (pro ty co ryby nemusí)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
Alis
2617 příspěvků 19.04.10 20:25
Re: Ryba s Teriyaki omáčkou a Bok Choy, Esme...

prosím tě, ryba má být osmažená vcelku a zelí na čtvrtiny nebo by to měly být menší kousky? Zelí by mělo asi ještě křupat, ne?

Díky za odpověď, láká mě to zkusit :)

A.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz