Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na 40g másla usmažíme cibulku a přidáme k ní na tenké nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, kterou také usmažíme. Dáme stranou. Z nizkého boku si nakrájíme roštěnky, kůžičku po straně několikrát nařízneme, osolíme, posypeme paprikou a obalíme v mouce. Opečeme je na oleji nebo sádle. Osmažené, vyjmeme na mísu a udržujeme v teple. Do šťávy na pánvi přidáme smetanu ve které jsme umíchali mouku, máslo, papriku a citron. Omáčku dobře povaříme. Před podáváním přidáme do omáčky osmaženou zeleninu a ještě ji prohřejeme. Roštěnky podáváme horké polité omáčkou, kterou také můžeme podávát v omáčníku.
Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky
Těstoviny, nebo noky a salát.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pikantní smažené roštěnky se smetanovou omáčkou