Recept Řízek z roštěnce

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Z roštěnce nakrájíme plátky, naklepeme je, okraje nařízneme, osolíme, potřeme olejem a rozdrceným česnekem a necháme v chladu odležet. Pak je obalíme v mouce, namočíme ve vejcích rozšlehaných v mléce a obalíme ve strouhance. Smažíme pomalu v horkém tuku po obou stranách dozlatova, aby se maso dobře propeklo. Smaženou roštěnku přelijeme lžící tatarské omáčky, posypeme jemnými kolečky cibule a ozdobíme proužky papriky a petrželkou.

Recept je z kategorií: Závitky, rolády a hovězí dušené plátky

Nahlásit recept

  • 29.01.02 vloženo
  • 3868x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g roštěnce
  • olej
  • sůl
  • česnek
  • na obalení hladká mouka, vejce a strouhanka
  • na ozdobu tatarská omáčka
  • 1 velká cibule
  • 1 červená paprika (kápie)
  • petrželka

Doporučená příloha

  • Podáváme s brambory nebo s rýží.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Řízek z roštěnce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečený bůček s blumami

Nejlepší recepty

Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz